APA :
کپینوشیروانی، ن.، و فصیحی، ه.، و نورمحمدی، ا. (1398). ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه. علوم غذایی و تغذیه, 16(2 (پیاپی 62) ), 67-78. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=463683
Vancouver :
کپی نوشیروانی نوشین، فصیحی هادی، نورمحمدی الهام. ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه. علوم غذایی و تغذیه. 1398 [cited 2021April18];16(2 (پیاپی 62) ):67-78. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=463683
IEEE :
کپی نوشیروانی، ن.، فصیحی، ه.، نورمحمدی، ا.، 1398. ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه. علوم غذایی و تغذیه, [online] 16(2 (پیاپی 62) ), pp.67-78. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=463683>.