برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي امکان اندازه گيري ترکيبات فنولي حلقوي در شکر قهوه اي به روش DFT

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
 
چکیده: 
مقدمه: گياه نيشکر و شکر حاصل از آن حاوي انواع ترکيبات فنولي است که خواص آنتي اکسيداني مطلوبي نيز دارند. از اين رو پژوهش حاضر به بررسي امکان اندازه گيري اين ترکيبات فنولي در شکر قهوه اي با استفاده از روش DFT مي پردازد. مواد و روش ها: در اين پژوهش از دو نوع شکر پخت (II) و پخت (III) در فرايند توليد شکر نمونه گيري شد و در ابتدا با استفاده از دستگاه کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا (HPLC) نوع و نسبت ترکيبات فنولي حلقوي در دو نوع شکر پخت (II) و پخت (III) شناسايي و تعيين شد. در گام بعدي و براي اولين بار، با استفاده از روش محاسباتي پيشرفته نظريه تابعيت چگالي DFT و براساس محاسبه انتالپي تفکيک پيوند BDE)) و پتانسيل يونيزاسيون (IP) خاصيت آنتي اکسيداني اين نوع از ترکيبات محاسبه شد. يافته ها: با مقايسه ميزان BDE و IP ترکيبات شناسايي شده مشخص شد کنيفرول الکل بيشترين و بنزوئيک اسيد کمترين خاصيت آنتي اکسيداني را در دو نمونه شکر پخت (II) و شکر پخت (III) دارا است. نتيجه گيري: استفاده از روش هاي محاسباتي به منظور تعيين ميزان ترکيبات فنولي به خوبي مي تواند کارآمد باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مسگران کریمی، پ.، و هنرور، م. (1398). بررسی امکان اندازه گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه ای به روش DFT. علوم غذایی و تغذیه, 16(2 (پیاپی 62) ), 25-32. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=463670



Vancouver : کپی

مسگران کریمی پرستو، هنرور مسعود. بررسی امکان اندازه گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه ای به روش DFT. علوم غذایی و تغذیه. 1398 [cited 2021November28];16(2 (پیاپی 62) ):25-32. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=463670



IEEE : کپی

مسگران کریمی، پ.، هنرور، م.، 1398. بررسی امکان اندازه گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه ای به روش DFT. علوم غذایی و تغذیه, [online] 16(2 (پیاپی 62) ), pp.25-32. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=463670.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 165 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی