نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1397 , دوره  10 , شماره  4 ; از صفحه 137 تا صفحه 150 .
 
عنوان مقاله: 

مقايسه کيفيت فيله و ناگت توليدي از ماهي تيلاپياي منجمد وارداتي (Oreochromis niloticus) با فيله و ناگت تيلاپياي پرورشي در ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
 
چکیده: 
مطالعه حاضر به مقايسه کيفيت فيله و ناگت توليدي از ماهي تيلاپياي (Oreochromis niloticus) منجمد وارداتي (FI و NI) با فيله و ناگت توليدي از تيلاپياي پرورشي (FC و NC) در کشور مي پردازد. ميزان ترکيبات تقريبي، بازهاي نيتروژني فرار (TVN)، تيوباربيوتوريک اسيد (TBA)، پپتيدهاي محلول در تري کلرواستيک اسيد (َTCA)، اسيدهاي چرب آزاد (FFA)، ميزان آبچک فيله ها (Drip loss)، ظرفيت نگهداري آب (WHC)، حلاليت پروتئين، دي متيل آمين (DMA)، فرمالدئيد (FA)، هيپوزانتين (HX)، الکتروفورز پروتئين (SDS-page)، ارزيابي رنگ، بافت و ارزيابي حسي ناگت ها مورد بررسي قرار گرفتند. نتايج نشان داد ميزان رطوبت FI و NI نسبت به FC و NC بيشتر و ميزان پروتئين و خاکستر و ميزان چربي ناگت توليدي از آن ها کمتر بود. ميزان شاخص هاي TBA، FA، HX و WHC در NI در مقايسه با NC بيشتر بود. ميزان تفاوت DMA بين فيله ها معني دار بوده (05/0>p) و FI حاوي مقدار بيشتري بود. محتواي TCA، NC و FI بيشتر بود. از لحاظ رنگ، ميزان قرمزي (a) و زردي (b) FC و NC نسبت به وارداتي بيشتر بود. ارزيابي بافت نشان داد که ميزان سختي FI نسبت به FC بيشتر بود، اما در بين ناگت هاي توليدي اين تفاوت معني دار نبود (05/0
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

موسایی پور، م.، و شعبان پور، ب.، و پورعاشوری، پ.، و جمشیدی، ا.، و اعتمادیان، ی. (1397). مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 10(4), 137-150. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=462289



Vancouver : کپی

موسایی پور محبوبه، شعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو، جمشیدی انسیه، اعتمادیان یاسمن. مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1397 [cited 2022May24];10(4):137-150. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=462289



IEEE : کپی

موسایی پور، م.، شعبان پور، ب.، پورعاشوری، پ.، جمشیدی، ا.، اعتمادیان، ی.، 1397. مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 10(4), pp.137-150. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=462289.



 

 
بازدید یکساله 69 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی