برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1397 , دوره  10 , شماره  2 ; از صفحه 115 تا صفحه 122 .
 
عنوان مقاله: 

تهيه نانو ليپوزوم هاي حاوي اسانس روغني پرتقال با استفاده از روش حرارتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
 
چکیده: 
مهمترين چالش در زمينه استفاده از اسانس ها در مواد غذايي، بهبود و افزايش پايداري آن ها در مراحل فرآوري و همچنين کنترل آزاد شدن تا زمان مصرف مي باشد. نانو ليپوزوم هاي حاوي اسانس روغني پرتقال مي تواند جهت ريزپوشاني و به دام انداختن ترکيبات زيست فعال در زمينه نانو حامل ها به عنوان اجزا عملگرا در حوزه غذاهاي فراسودمند استفاده گردد. ليپوزوم ها با روش حرارتي و بدون استفاده از حلال هاي آلي تهيه شدند. در اين پژوهش، ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ليپوزوم ها از قبيل اندازه ذرات، پتانسيل زتا و راندمان ريزپوشاني اندازه گيري شد. قطر متوسط کليه نانو حامل ها کمتر از 100 نانومتر و شاخص چندبس پاشيدگي کمتر از 2/0 بود. پتانسيل زتا در ليپوزوم هاي بدون پوشش منفي گزارش شد. راندمان ريزپوشاني اسانس روغني در نانو ليپوزوم هاي بدون پوشش 89-72 درصد بود. راندمان ريزپوشاني در نانوحامل هاي توليد شده با نسبت هسته به پوسته 1: 3 بالاتر بود. تصاوير حاصل از ميکروسکوپ الکتروني اتمي تشکيل نانو ليپوزوم ها را تأييد کرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

نشاسته گیر، م.، و محبی، م.، و حدادخداپرست، م.، و وریدی، م. (1397). تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 10(2), 115-122. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=462200



Vancouver : کپی

نشاسته گیر محمدحسین، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، وریدی مهدی. تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1397 [cited 2021April11];10(2):115-122. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=462200



IEEE : کپی

نشاسته گیر، م.، محبی، م.، حدادخداپرست، م.، وریدی، م.، 1397. تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 10(2), pp.115-122. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=462200>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 139 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی