برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1381 , دوره  9 , شماره  4 ; از صفحه 173 تا صفحه 183 .
 
عنوان مقاله: 

اثر تغذيه سطوح مختلف پروبيوتيك تجاري ايمونوباك بر عملكرد جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

آزمايشي جهت تعيين تاثير تغذيه سطوح مختلف يك نوع پروبيوتيك با نام تجاري ايمونوباك بر عملكرد جوجه هاي گوشتي به مدت 45 روز انجام گرديد. در اين آزمايش از 500 قطعه جوجه نر و ماده استفاده شد. آزمايش داراي 4 گروه آزمايشي و هر گروه آزمايشي داراي 5 تكرار و هر تكرار داراي 25 قطعه جوجه بود كه در قالب طرح كاملا تصادفي اجرا گرديد. جيره ها شامل (1 جيره پايه بدون پروبيوتيك، (2 جيره پايه + %80 مقدار توصيه شده پروبيوتيك، (3 جيره پايه + مقدار توصيه شده پروبيوتيك، (4 جيره پايه + %12 مقدار توصيه شده پروبيوتيك بود. جيره هاي آزمايشي 2، 3 و 4 طي روزهاي 1-10 و 16-25 روزگي به ترتيب حاوي 4، 5 و 6 ميلي گرم پروبيوتيك به ازاي هر جوجه در روز و طي 31-40 روزگي به ترتيب حاوي 8، 10 و 12 ميلي گرم پروبيوتيك به ازاي هر جوجه در روز بودند. در اين آزمايش پروبيوتيك طي دوره هاي 11-15، 26-30 و 41-45 روزگي از جيره پايه حذف گرديد. نتايج نشان داد كه ضريب تبديل در گروه هايي كه پروبيوتيك مصرف كرده اند در مقايسه با گروهي كه جيره پايه را مصرف كرده اند، در كل دوره آزمايش 1-45) روزگي( بطور معني داري بهبود يافت (P<0.05) اما افزايش وزن، مصرف دان، ميزان مرگ و مير، توليد لاشه، چربي بطني، pH بستر و رطوبت بستر بين گروه هاي آزمايشي در انتهاي آزمايش 45) روزگي( اختلاف معني داري پيدا نكرد (p>0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 129
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی