برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1384 , دوره  15 , شماره  3 ; از صفحه 1 تا صفحه 13 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين انرژي قابل سوخت و ساز ضايعات ماكاروني و تاثير استفاده از آن بر عملكرد و صفات لاشه نيمچه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

جهت بررسي ارزش غذايي ضايعات ماكاروني، با استفاده از خروس هاي بالغ لگهورن و با روش تغذيه اجباري، انواع انرژي قابل سوخت و ساز شامل AME، AMEn، TME و TMEn ضايعات ماكاروني تعيين شد. اين مقادير به ترتيب 3625، 3634، 4005 و 3992 كيلوكالري بر كيلوگرم بدست آمد. سپس 720 قطعه جوجه گوشتي 7 تا 56 روزه سويه آرين در شش تيمار و شش تكرار و در هر تكرار 20 قطعه در قالب طرح كاملا تصادفي با سطوح مختلف صفر، 8، 16، 24، 32 و 40 درصد ضايعات ماكاروني مورد تغذيه قرار گرفتند. پس از پايان دوره پرورش، از هر واحد آزمايشي يك قطعه نر و يك قطعه ماده انتخاب و كشتار شده و صفات لاشه آنها بررسي شد. در كل دوره پرورش، مقايسه ميانگين مصرف خوراك جوجه هاي تغذيه شده با سطوح مختلف ضايعات ماكاروني تفاوت معني داري را بين جيره ها نشان نداد. همچنين افزايش وزن جوجه هاي تغذيه شده با جيره هاي حاوي 16 و 24 درصد ضايعات ماكاروني از ديگر تيمارها بالاتر ولي تنها با گروه شاهد اختلاف معني داري (P<0.05) داشت. بهترين ضريب تبديل غذايي در كل دوره در بين تيمارها مربوط به جوجه هاي تغذيه شده با 8، 16 و 24 درصد ضايعات ماكاروني بود (P<0.05). از نظر صفات لاشه بين جوجه هاي تغذيه شده با جيره هاي مختلف تفاوت معني داري مشاهده شد. در كل از نظر اقتصادي در كليه هفته هاي پرورشي، هر كيلوگرم افزايش وزن جوجه ها با افزايش درصد ضايعات ماكاروني در جيره، هزينه پايين تر و معني داري (P<0.05) را به دنبال داشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مقدم، غ.، و ناظر‌عدل، ک.، و جان محمدی، ح.، و احمدی، ب. (1384). تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی. دانش کشاورزی, 15(3), 1-13. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=41871



Vancouver : کپی

مقدم غلامعلی، ناظر‌عدل کامبیز، جان محمدی حسین، احمدی بابک. تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی. دانش کشاورزی. 1384 [cited 2021October24];15(3):1-13. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=41871



IEEE : کپی

مقدم، غ.، ناظر‌عدل، ک.، جان محمدی، ح.، احمدی، ب.، 1384. تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی. دانش کشاورزی, [online] 15(3), pp.1-13. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=41871.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 79 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی