برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اندازه گيري ميزان ويتامين ث با روش تيتراسيون دو مرحله اي اكسيداسيون – احيا در انواع مركبات

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

سابقه و هدف: شواهد حاکي از آن است که مصرف ميوه ها به علت دارا بودن مواد  آنتي اکسيدانت، از قبيل ويتامين ث خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي و سرطان را کاهش مي دهند. از آنجا که مرکبات منبع غني از اين ويتامين مي باشند اين مطالعه مقدار اين ويتامين را در برخي گونه هاي پر مصرف مرکبات اندازه گيري مي کند.
مواد و روش ها: سيزده گونه رسيده و پرمصرف مرکبات از باغ هاي تحقيقاتي فجر ساري تهيه و ميزان ويتامين ث با روش تيتراسيون دو مرحله اي اکسيداسيون – احيا اندازه گيري شد. اطلاعات به دست آمده با آزمون هاي آماري آناليز واريانس يک طرفه و توکي آناليز شد.
یافته ها: ميانگين ويتامين ث در تمامي ميوه ها 18.3±85.4 ميلي گرم در 100 ميلي ليتر آب ميوه (با محدوده 57.9 تا 131.6) بود. بيش ترين مقدار اين ويتامين در پرتقال شهسواري، 4.2±131.6، و پرتقال خوني سانگينولا 2.2± 100.7 ميلي گرم و کم ترين مقدار آن در تانجلو، 2.3±57.9  و نارنگي 2.2±70.2 ميلي گرم در 100 ميلي ليتر آب ميوه بود. ارتباطي بين مقدار ويتامين ث و اسيد سيتريک موجود در آب ميوه يافت نشد.
استنتاج: بين ميزان ويتامين ث در انواع مرکبات مورد تحقيق در اين مطالعه اختلاف آماري معني داري وجود داشت. به منظور دريافت مقدار بيش تري از ويتامين ث از طريق رژيم روزانه، مصرف مرکبات حاوي ويتامين ث بيش تر، پيشنهاد مي گردد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ابراهیم زاده، م.، و حسینی مهر، س.، و محمودی، م.، و قایخلو، م.، و حسینی، س. (1384). اندازه گیری میزان ویتامین ث با روش تیتراسیون دو مرحله ای اکسیداسیون – احیا در انواع مرکبات . مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه), 15(48), 26-31. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=39359



Vancouver : کپی

ابراهیم زاده محمدعلی، حسینی مهر سیدجلال، محمودی میترا، قایخلو محمدرضا، حسینی سیدمسعود. اندازه گیری میزان ویتامین ث با روش تیتراسیون دو مرحله ای اکسیداسیون – احیا در انواع مرکبات . مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه). 1384 [cited 2021October18];15(48):26-31. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=39359



IEEE : کپی

ابراهیم زاده، م.، حسینی مهر، س.، محمودی، م.، قایخلو، م.، حسینی، س.، 1384. اندازه گیری میزان ویتامین ث با روش تیتراسیون دو مرحله ای اکسیداسیون – احیا در انواع مرکبات . مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه), [online] 15(48), pp.26-31. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=39359.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 2559 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی