برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1397 , دوره  10 , شماره  35 ; از صفحه 175 تا صفحه 187 .
 
عنوان مقاله: 

توليد و بررسي خواص آنتي باکتريال نانوذرات نقره توسط قارچ Fusarium oxysporum در شرايط مختلف محيطي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد شاهرود، شاهرود، ایران
 
چکیده: 
در مطالعه حاضر، از قارچ Fusarium oxysporum جهت توليد نانوذرات نقره استفاده گرديد که ابتدا قارچ در شرايط مختلف محيطي (اتوکلاو، فور، يخچال) کشت داده شد، سپس با افزودن نيترات نقره به محلول روئي قارچ ها نانوذرات نقره توليد شد. خواص آنتي باکتريال نانوذرات گوناگون بدست آمده روي باکتري هاي Escherichia coli، Staphylococcus aureus و Pseudomonas aeruginosa با يکديگر مقايسه گرديد. در نهايت توسط اسپکتروفتومتر، ميکروسکوپ الکتروني عبوري و پراش اشعه ايکس ويژگي ها و اندازه نانوذرات توليد شده بررسي و تاييد شد. نتايج اسپکتروفتومتري بدين صورت بود که نانوذرات نقره داراي حداکثر پيک جذب در حدود طول موج nm 450-400 مي باشند و حداکثر پيک جذب نانوذرات نقره اي که توسط قارچ قرار داده شده در اتوکلاو توليد شد، در طول موج پايين تري نسبت به بقيه نانوذرات مشاهده شد. نتايج XRD حضور نانوذرات را در محلول نشان داد و عکس هاي TEM حاکي از شکل کروي، مثلثي و چندضلعي نانوذرات بودند. پيشگيري از آلودگي زخم بيماران با ميکروارگانيسم ها به ويژه باکتري Staphylococcus aureus از مسائل بسيار مهم مي باشد که اگر توسط اين نانوذرات روي وسايل بيمارستاني پوشش دهي شود از آلودگي ها جلوگيري مي گردد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 122
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی