برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1383 , دوره  1 , شماره  1 ; از صفحه 45 تا صفحه 54 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر زانتان و كاراجينان بر خصوصيات كف ايزوله پروتئين سويا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

پروتئين به عنوان تركيبي مغذي و كاربردي، نقشي حياتي در متابوليسم بدن دارد. در رژيم غذايي ورزشكاران يا افرادي كه مجبور به كاهش وزن مي‌باشند، استفاده از پروتئين زيادتر توصيه مي‌شود. پروتئين سويا تمام اسيدهاي آمينه ضروري را دارا مي‌باشد، اما در استفاده از آن محدوديتهايي وجود دارد.
در اين پژوهش سعي گرديده است خواص عملكردي پروتئين سويا به وسيله دو صمغ زانتان و كاراجينان بهبود يابد. زانتان در چهار سطح
(X) 0،0.04،0.09و 0.13 درصد و كاراجينان (C) در سطوح 0، 0.03، 0.07 و 0.09 درصد استفاده شد و صفات پايداري كف، ويسكوزيته، ضريب حلاليت پروتئين و ظرفيت توليد كف ارزيابي شد.
نتايج آماري نشان داد نمونه‌هاي (%
0 = C، %0.04= X)، (%0.03 = C، %0.04 = X) داراي بيشترين ظرفيت توليد كف بودند، همچنين نمونه (%0.09 = C، %0.13 = X) بيشترين ميزان پايداري كف را از خود نشان داد. بالاترين ميزان حلاليت در نمونه‌هاي (%0 = C، %0.13 = X)، (%0.07 = C، %0.13 = X)، (%0.09 = C، %0.13 = X) و (%0.09 = X) ديده شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جهانیان، ل.، و حمیدی اصفهانی، ز.، و مرتضوی، ع. (1383). بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران, 1(1), 45-54. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=36161



Vancouver : کپی

جهانیان لیدا، حمیدی اصفهانی زهره، مرتضوی علی. بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران. 1383 [cited 2021September24];1(1):45-54. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=36161



IEEE : کپی

جهانیان، ل.، حمیدی اصفهانی، ز.، مرتضوی، ع.، 1383. بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 1(1), pp.45-54. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=36161.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 84 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی