APA :
کپیمقیمی، ن.، و بنیادیان، م. (1396). مطالعه اثر پوشش های خوراکی جدایه پروتئینی آب پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.. میکروب شناسی مواد غذایی, 4(4 ), 55-66. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=361524
Vancouver :
کپی مقیمی نجمه، بنیادیان مجتبی. مطالعه اثر پوشش های خوراکی جدایه پروتئینی آب پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.. میکروب شناسی مواد غذایی. 1396 [cited 2022May27];4(4 ):55-66. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=361524
IEEE :
کپی مقیمی، ن.، بنیادیان، م.، 1396. مطالعه اثر پوشش های خوراکی جدایه پروتئینی آب پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.. میکروب شناسی مواد غذایی, [online] 4(4 ), pp.55-66. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=361524.