برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1395 , دوره  18 , شماره  2 ; از صفحه 299 تا صفحه 310 .
 
عنوان مقاله: 

تأثير استفاده از زئوليت طبيعي و نانوزئوليت در جيره بر فلور ميکروبي روده، خصوصيات استخوان درشت ني و عملکرد در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، خوزستان، ملاثانی، ایران
 
چکیده: 
تأثير زئوليت طبيعي و نانوزئوليت بر عملکرد، فلور ميکروبي روده، خصوصيات استخوان درشت ني و فراسنجههاي خوني جوجههاي گوشتي با استفاده از 336 قطعه جوجه گوشتي نر سويه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفي با هفت تيمار، چهار تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار بررسي شد. تيمارهاي آزمايشي عبارت بودند از: جيره شاهد (فاقد هر نوع زئوليت)، جيره حاوي زئوليت طبيعي (5/0، يک و 5/1 درصد) و جيره حاوي نانوزئوليت (5/0، يک و 5/1 درصد). استفاده از سطوح ياد شده زئوليت و نانوزئوليت تأثير معنيداري بر وزن سينه، ران ها، کبد، چربي محوطه بطني، سنگدان و بازده لاشه نداشت. افزودن زئوليت و نانوزئوليت به جيره سبب کاهش معنيدار تعداد کل باکتريها و باکتري اشريشياکلي شد (05/0>P). وزن، طول، حجم و چگالي استخوان درشت ني در حالت تازه و خشک و همچنين وزن خاکستر درشت ني تحت تأثير جيرههاي آزمايشي قرار نگرفت. ميزان فسفر، آلکالينفسفاتاز و آلانينآمينوترانسفراز سرم خون پرندگاني که در جيره خود نانوزئوليت دريافت کردند، بيشتر از پرندگان مربوط به تيمار شاهد بود (05/0>P). داده ها نشان داد که افزودن نانوزئوليت به جيره غذايي جوجه هاي گوشتي، منجر به بهبود وضعيت فلور باکتريايي روده و افزايش فعاليت آنزيم هاي شاخص کبدي مي شود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

شاه ابراهیمی، ن.، و میرزاده، خ.، و مموئی، م.، و طاطار، ا.، و حجتی، م. (1395). تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 18(2 ), 299-310. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=359168



Vancouver : کپی

شاه ابراهیمی نسترن، میرزاده خلیل، مموئی مرتضی، طاطار احمد، حجتی محمد. تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1395 [cited 2021April12];18(2 ):299-310. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=359168



IEEE : کپی

شاه ابراهیمی، ن.، میرزاده، خ.، مموئی، م.، طاطار، ا.، حجتی، م.، 1395. تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده, خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 18(2 ), pp.299-310. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=359168>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 41 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی