برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1397 , دوره  20 , شماره  3 ; از صفحه 737 تا صفحه 754 .
 
عنوان مقاله: 

اثر ترکيبي پتاسيم و آهن بر عملکرد، کيفيت ميوه، کشمش و تحمل به سرما در انگور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی فضای سبز، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران
 
چکیده: 
به منظور بررسي اثر کاربرد برگي سولفات پتاسيم (غلظت هاي صفر، يک و نيم و سه درصد) و کلات آهن (غلظت هاي صفر، نيم و يک درصد) بر تشکيل ميوه، عملکرد، کيفيت ميوه، غلظت عناصر برگ، عملکرد کشمش و تحمل به سرماي پاييزه و زمستانه انگور بيدانه سفيد آزمايشي به صورت فاکتوريل در قالب طرح بلوک هاي کامل تصادفي در يک باغ تجاري در روستاي بهاره ملاير طي سال هاي 96-1395 اجرا شد. اثر متقابل سولفات پتاسيم و کلات آهن بر تشکيل ميوه، عملکرد و شاخص هاي کيفي ميوه، عملکرد کشمش و تحمل سرماي تاک هاي تيمار شده معني دار شد. بيشترين درصد تشکيل ميوه و عملکرد مربوط به تاک هاي تيمار شده با سولفات پتاسيم يک و نيم درصد در ترکيب با کلات آهن نيم درصد بود. غلظت پتاسيم، آهن و منگنز موجود در حبه ها با عملکرد ميوه در تاک همبستگي مثبت و معني داري نشان داد. بيشترين غلظت اسيد آسکوربيک در تيمار سولفات پتاسيم يک و نيم درصد بود. بيشترين عملکرد کشمش توليدي در تاک هاي تيمار شده با سولفات پتاسيم يک و نيم درصد در ترکيب با کلات آهن يک درصد حاصل شد و کمترين عملکرد کشمش مربوط به تاک هاي شاهد بود. بيشترين تحمل سرماي پاييزه با تيمارهاي سولفات پتاسيم سه درصد در ترکيب با کلات آهن يک درصد به دست آمد. بيشترين تحمل سرما زمستانه تاک ها در تيمار سولفات پتاسيم سه درصد در ترکيب با کلات آهن نيم درصد محقق شد. کمترين تحمل سرماي در بوته هاي شاهد يافت شد. بين تحمل سرما و محتواي پتاسيم همبستگي مثبت و با غلظت منيزيم همبستگي منفي و معني داري مشاهده شد. در مجموع حداکثر عملکرد ميوه و کشمش و نيز کيفيت ميوه با کاربرد سطح متوسط هر دو کود ولي تحمل سرماي بالاتر جوانه هاي تاک با ترکيب سطوح بالاتر اين کودها به دست آمد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میرباقری، س.، و کریمی، ر.، و رسولی، م. (1397). اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد, کیفیت میوه, کشمش و تحمل به سرما در انگور. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 20(3 ), 737-754. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=358774



Vancouver : کپی

میرباقری سیدمهدی، کریمی روح اله، رسولی موسی. اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد, کیفیت میوه, کشمش و تحمل به سرما در انگور. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1397 [cited 2022January25];20(3 ):737-754. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=358774



IEEE : کپی

میرباقری، س.، کریمی، ر.، رسولی، م.، 1397. اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد, کیفیت میوه, کشمش و تحمل به سرما در انگور. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 20(3 ), pp.737-754. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=358774.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 659 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی