برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مطالعه اثرات آنتي اکسيداني و کاهندگي چربي خون توسط جلبک دريايي گراسيلاريوپسيز پرسيکا در بلدرچين ژاپني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
 
چکیده: 
اين آزمايش با هدف ارزيابي آنتي اکسيداني و کاهندگي چربي خون جلبک دريايي گراسيلاريوپسيز پرسيکا با استفاده از 112 قطعه بلدرچين ژاپني با چهار تيمار و چهار تکرار به مدت 12 هفته در قالب طرح کاملاً تصادفي اجرا شد. جلبک گراسيلاريوپسيز پرسيکا در سطوح صفر، يک، سه و پنج درصد در جيره هاي غذائي وارد شد. به منظور تعيين حساسيت زرده تخم به اکسيداسيون، غلظت مالون دي آلدئيد در زمان-هاي صفر، 50، 100 و 150 دقيقه بعد از القاء اکسيداسيون با سولفات آهن،اندازه گيري شد. غلظت کلسترول تام، تري گليسريد، VLDL ،HDL ،LDL در پايان آزمايش (12 هفتگي) اندازه گيري شد. غلظت مالون دي آلدئيد زرده تخم پرندگاني که در جيره خود جلبک دريافت کردند کمتر از گروه شاهد بود (05/0P<) و اين پرندگان کلسترول و LDL کمتري در سرم خود در مقايسه با شاهد داشتند (05/0P<). نتايج نشان داد جلبک دريايي گراسيلاريوپسيز پرسيکا اثرات آنتي اکسيداني و کاهش دهند گي کلسترول را دارا مي باشد و مي تواند به عنوان يک افزودني جديد در نظر گرفته شود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 70
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی