APA :
کپیفرشباف درهمی، س.، و قیامی راد، م.، و محمودی، ر. (1395). بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی, 6(3 (پیاپی 23) ), 35-42. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=350861
Vancouver :
کپی فرشباف درهمی سعید، قیامی راد مهدی، محمودی رزاق. بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی. 1395 [cited 2021April15];6(3 (پیاپی 23) ):35-42. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=350861
IEEE :
کپی فرشباف درهمی، س.، قیامی راد، م.، محمودی، ر.، 1395. بررسی مقایسه ای تاثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری های پاتوژن. بهداشت مواد غذایی, [online] 6(3 (پیاپی 23) ), pp.35-42. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=350861>.