برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

پپتيدهاي زيست فعال: فرايند توليد، اثرات سلامت بخشي و کاربرد به عنوان افزودني هاي طبيعي در توليد غذاهاي فراسودمند

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پژوهشکده زیست فناوری، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تهران، ایران
 
چکیده: 
پپتيدهاي زيست فعال اجزاء پروتئيني هستند که در درون ساختار پروتئين غيرفعال بوده و وقتي در اثر هيدروليز آنزيمي آزاد مي شوند، عملکردهاي فيزيولوژيکي مختلفي نشان مي دهند. اخيرا شناخت و تعيين ويژگي هاي پپتيدهاي زيست فعال به دست آمده از منابع گياهي، حيواني و ميکروبي مختلف بسيار موردتوجه قرارگرفته است. پپتيدهاي زيست فعال با استفاده از هيدروليز آنزيمي توسط آنزيم هاي استخراج شده از ميکروارگانيسم ها يا گياهان يا آنزيم هاي گوارشي و تخمير توسط کشت هاي آغازگر پروتئوليتيک توليد مي شوند و بر اساس ترکيب و توالي اسيدهاي آمينه داراي عملکردهاي مختلف شامل اثرات آرامش بخشي، باند دهندگي املاح، تقويت کنندگي سيستم ايمني، آنتي اکسيداني، ضدميکروبي، ضدالتهاب، کاهش دهندگي کلسترول، ضد فشارخون و غيره مي باشند. پپتيدهاي زيست فعال با روش هاي مختلف شامل تکنيک هاي جداسازي غشايي و کروماتوگرافي از محصولات هيدروليز پروتئيني جداسازي و با استفاده از تکنيک هاي اسپکترومتري مورد شناسايي قرار مي گيرند. امکان استفاده از پپتيدهاي زيست فعال به عنوان اجزاء سلامت بخشي يا درماني وابسته به اطمينان از پايداري زيستي، دسترسي زيستي و ايمني آن ها مي باشد. امروزه استفاده از تکنيک هاي مبتني بر کامپيوتر و استفاده از بانک هاي اطلاعاتي مختلف در تکميل مطالعات آزمايشگاهي، امکان بررسي مکانيسم عملکردي پپتيدهاي مختلف را فراهم آورده است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میردامادی، س.، و سلیمان زاده، ن.، و میرزایی، م.، و مطهری، پ. (1396). پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی, 7(1 (پیاپی 25) ), 1-20. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=350807



Vancouver : کپی

میردامادی سعید، سلیمان زاده نازیلا، میرزایی مهتا، مطهری پریا. پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی. 1396 [cited 2022January17];7(1 (پیاپی 25) ):1-20. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=350807



IEEE : کپی

میردامادی، س.، سلیمان زاده، ن.، میرزایی، م.، مطهری، پ.، 1396. پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی, [online] 7(1 (پیاپی 25) ), pp.1-20. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=350807.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 477 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی