برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير پودر دارچين و زردچوبه بر عملكرد، فعاليت آنزيم ها و فراسنجه هاي خون جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرمايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.

لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

باغبان کنعانی، پ.، و دانشیار، م.، و نجفی، آ. (1395). تاثیر پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, فعالیت آنزیم ها و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم طیور, 4(1 ), 47-53. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=348241



Vancouver : کپی

باغبان کنعانی پی.، دانشیار محسن، نجفی آر.. تاثیر پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, فعالیت آنزیم ها و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم طیور. 1395 [cited 2021April18];4(1 ):47-53. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=348241



IEEE : کپی

باغبان کنعانی، پ.، دانشیار، م.، نجفی، آ.، 1395. تاثیر پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, فعالیت آنزیم ها و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم طیور, [online] 4(1 ), pp.47-53. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=348241>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 83 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی