برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ويژگي هاي آنتي اکسيداني عصاره هاي مختلف اولئوگم رزين کندر (Boswellia serrata)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدی، ع.، و عربشاهی دلویی، س.، و زینوویادو، ک.، و گالاناکیس، ک. (1396). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(3 (پیاپی 46) ), 28-38. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=322905



Vancouver : کپی

محمدی عادله، عربشاهی دلویی سعیده، زینوویادو کریاکی، گالاناکیس کریس. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2021September19];13(3 (پیاپی 46) ):28-38. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=322905



IEEE : کپی

محمدی، ع.، عربشاهی دلویی، س.، زینوویادو، ک.، گالاناکیس، ک.، 1396. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(3 (پیاپی 46) ), pp.28-38. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=322905.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی