برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

توليد و ارزيابي مشخصات آنزيم آلفا آميلاز گرمادوست و نمک دوست جدا شده از باکتري آنوکسي باسيلوس جونيسيس AT23

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان
 
چکیده: 

سابقه و هدف: آلفا آميلازهاي گرمادوست کاربردهاي بسيار زيادي در صنايع مختلف دارند. از اين ميان مي توان به فرآوري نشاسته و توليد شوينده ها اشاره نمود. اين مطالعه با هدف جداسازي باکتري هاي مولد آلفا آميلاز گرمادوست و نيز تعيين خصوصيت آن ها انجام شد.
مواد و روش ها: پس از نمونه برداري از چشمه آبگرم گروه واقع در استان کرمان، به منظور جداسازي باکتري هاي مولد آلفا آميلاز از محيط نشاسته آگار استفاده گرديد. سويه مورد نظر به کمک توالي يابي ژن
16S rDNA شناسايي گرديد. خصوصيت آلفا آميلاز گرمادوست در حضور عوامل مختلفي مانند pH، دما، يون هاي فلزي و حلال هاي آلي تعيين شد. همچنين پارامترهاي کينتيکي آنزيم در حضور غلظت هاي مختلف نشاسته تعيين گرديد.
يافته ها: در اين مطالعه سويه برتر مولد آلفا آميلاز گرمادوست خارج سلولي به عنوان باکتري آنوکسي باسيلوس جونيسيس
AT23 معرفي گرديد. آنزيم آلفا آميلاز سويه AT23 داراي فعاليت بهينه در pH هاي 5 و 6 بود. يک افزايش هفت برابري در فعاليت آنزيمي آلفا آميلاز در حضور کلريد سديم (غلظت 3 مولار) مشاهده شد. يون هاي منگنز و روي فعاليت آنزيمي را به ترتيب حدود 95 و 31 درصد افزايش دادند. پارامترهاي کينتيکي،Km و Vmax به ترتيب 1.657 (ميلي گرم بر ميلي ليتر) و 0.0059 (ميلي گرم بر ميلي ليتر بر دقيقه) تعيين گرديد. همچنين فعاليت آنزيمي در غلظت 10 درصد از حلال هاي آلي ان-بوتانول و سيکلو هگزانول حدود دو برابر افزايش يافت.
نتيجه گيري: نتايج به دست آمده نشان مي دهد که آلفا آميلاز سويه
AT3 يک آنزيم نمک دوست و مقاوم در برابر است. بنابراين مي تواند در صنايع مختلف مورد استفاده قرار گيرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

افریشم، س.، و بدویی دلفارد، ا.، و نمکی شوشتری، ع.، و کرمی، ز. (1396). تولید و ارزیابی مشخصات آنزیم آلفا آمیلاز گرمادوست و نمک دوست جدا شده از باکتری آنوکسی باسیلوس جونیسیس AT23. دنیای میکروب ها, 10(2 (پیاپی 31) ), 176-191. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=312994



Vancouver : کپی

افریشم سعیده، بدویی دلفارد ارسطو، نمکی شوشتری عبدالحمید، کرمی زهرا. تولید و ارزیابی مشخصات آنزیم آلفا آمیلاز گرمادوست و نمک دوست جدا شده از باکتری آنوکسی باسیلوس جونیسیس AT23. دنیای میکروب ها. 1396 [cited 2021September23];10(2 (پیاپی 31) ):176-191. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=312994



IEEE : کپی

افریشم، س.، بدویی دلفارد، ا.، نمکی شوشتری، ع.، کرمی، ز.، 1396. تولید و ارزیابی مشخصات آنزیم آلفا آمیلاز گرمادوست و نمک دوست جدا شده از باکتری آنوکسی باسیلوس جونیسیس AT23. دنیای میکروب ها, [online] 10(2 (پیاپی 31) ), pp.176-191. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=312994.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 284 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی