برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1396 , دوره  7 , شماره  1 ; از صفحه 15 تا صفحه 25 .
 
عنوان مقاله: 

کارآرايي اسيد فوليک روي بهبود عملکرد و کيفيت محصول توت فرنگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

در اين تحقيق زمان کاربرد اسيد فوليک و سطوح مختلف آن روي برخي ويژگي هاي کمي و کيفي توت فرنگي رقم پاروس بررسي شد. گياهان به وسيله اسيد فوليک با غلظت صفر، 20 و 40 ميلي مول در دو مرحله (30 روز بعد از کشت نشاء و اولين گلدهي) در قالب طرح بلوک هاي کامل تصادفي در چهار تکرار در شرايط گلخانه تيمار شدند. نتايج نشان دادند که ميوه هاي تيمار شده با اسيد فوليک از نظر کميت و کيفيت نسبت به ميوه هاي تيمار شاهد برتر هستند. کاربرد سطوح مختلف اسيد فوليک، عملکرد، وزن ميوه اوليه و ثانويه و تعداد فندقه آن ها، کل مواد جامد محلول، قندهاي احيا کننده، اسيدهاي قابل تيتراسيون، آنتوسيانين، فنل و ويتامين ث را افزايش داد. در نهايت بهترين تيمار اين آزمايش، کاربرد اسيد فوليک به ميزان 40 ميلي مول در 30 روز بعد از کشت نشاء تشخيص داده شد. تحقيق حاضر اولين گزارش در باره اثر اسيد فوليک بر افزايش ويژگي هاي کمي و کيفي توت فرنگي به شمار مي رود.

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد. لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 360
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی