برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1395 , دوره  8 , شماره  4 ; از صفحه 127 تا صفحه 136 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر فاکتورهاي موثر بر فعاليت آنزيم ليپاز تثبيت شده روي پليمرهاي سنتزي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی شیمی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 

فعاليت هر آنزيم، نمايانگر توانايي آن در مصرف سوبسترا و توليد محصول نهايي مي باشد، که خود اين مساله تابعي از ويژگي هاي سينتيکي آنزيم، مقدار آنزيم و شرايط محيطي (مثل دما و PH و...) است. آنزيم هاي تثبيت شده در علوم غذايي، بيوتکنولوژي، داروسازي و شيمي تجزيه کاربرد فراوان دارند. با توجه به پيشرفت روز افزون در دستيابي به روش هاي مختلف تثبيت آنزيم ها در جهت استفاده بهينه از آن ها، در اين تحقيق، به مطالعه فعاليت آنزيم ليپاز تثبيت شده بر روي پليمر سنتز شده پرداخته شده است. با بررسي فاکتورهاي موثر بر ميزان فعاليت آنزيم در حالت تثبيت شده، از جمله pH، دما، غلظت آنزيم ليپاز و غلظت سوبسترا به تعيين شرايط بهينه با استفاده از روش رويه پاسخ به عنوان يکي از روش هاي طراحي آزمايش ها پرداختيم که در اين راستا بيشترين فعاليت آنزيمي بر اساس پيش بيني نرم افزار معادل 1838.73 U/gr.min محاسبه شد و شرايط بهينه براي بيشترين فعاليت آنزيم ليپاز در pH برابر 6.4 و دماي 31.6 درجه سانتي گراد، غلظت آنزيم و سوبسترا به ترتيب معادل 0.14 mg/ml و 9.9 به دست آمده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسنی فرشته، .، و اوتادی، م. (1395). بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 8(4 ), 127-136. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309577



Vancouver : کپی

حسنی فرشته ، اوتادی مریم. بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1395 [cited 2021September25];8(4 ):127-136. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309577



IEEE : کپی

حسنی فرشته، .، اوتادی، م.، 1395. بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 8(4 ), pp.127-136. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309577.



 

 
بازدید یکساله 550 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی