نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  7 , شماره  1 ; از صفحه 97 تا صفحه 103 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ميزان شيوع و مقاومت آنتي بيوتيکي گونه هاي ليستريا جدا شده از نمونه هاي ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
 
چکیده: 
هدف اين بررسي، تعيين ميزان شيوع و مقاومت ضد ميکروبي گونه هاي ليستريا در ناگت مرغ در استان اصفهان، ايران بود. از مرداد ماه 1391 الي آبان ماه 1391، در مجموع 420 نمونه ناگت مرغ به طور تصادفي از مراکز مختلف پخش ناگت مرغ در سطح استان اصفهان جمع آوري گرديد. بر اساس روش هاي ميکروبيولوژي، 7 نمونه (1.7 درصد)، حاوي گونه هاي ليستريا بودند. بيشترين ميزان آلودگي به ليستريا در نمونه هاي شرکتA  (8 درصد) و پس از آن در نمونه هاي شرکتF  (4.4 درصد) مشاهده شد. مهمترين گونه جدا شده، ليستريا مونوسيتوژنز (1.2 درصد) بود، بقيه گونه جدا شده ليستريا اينوکوا (0.5 درصد) مي باشد. بيشترين مقاومت ضد ميکروبي نسبت به ناليديکسيک اسيد (85.7 درصد) و به دنبال آن سيپروفلوکساسين (42.8 درصد) بود.کل گونه هاي ليسترياي جدا شده نسبت به ونکومايسين، جنتامايسين و کلرامفنيکل حساس بودند. نتايج اين تحقيق، خطر بالقوه آلودگي به ليستريا را در افرادي که ناگت مرغ مصرف مي کنند، آشکار مي کند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رستمی، ف.، و شایگان نیا، ش.، و مداحی، ه.، و رحیمی، ا.، و جلالی، م.، و صفرپوردهکردی، ف. (1394). بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 7(1 ), 97-103. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309478



Vancouver : کپی

رستمی فاطمه، شایگان نیا شیما، مداحی هاجر، رحیمی ابراهیم، جلالی محمد، صفرپوردهکردی فرهاد. بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1394 [cited 2022May23];7(1 ):97-103. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309478



IEEE : کپی

رستمی، ف.، شایگان نیا، ش.، مداحی، ه.، رحیمی، ا.، جلالی، م.، صفرپوردهکردی، ف.، 1394. بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 7(1 ), pp.97-103. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309478.



 

 
بازدید یکساله 89 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی