برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  7 , شماره  1 ; از صفحه 55 تا صفحه 63 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير افزودن پودر آب پنير و کربوکسي متيل سلولز بر خواص رئولوژيکي خمير آرد گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
 
چکیده: 
براي بررسي خصوصيات فارينوگرافي (درصد جذب آب، مقاومت، زمان توسعه، درجه شل شدن، عدد کيفي فارينوگرافي) و آناليز بافت (مقاومت ماکزيمم، کشش پذيري، مساحت زير منحني) خمير حاوي پودر آب پنير (0.2-0.6 درصد) و کربوکسي متيل سلولز (0.5-0.1 درصد) (CMC) از روش شناسي سطح پاسخ استفاده شد. نتايج نشان داد افزايش درصد پودر آب پنير و کر بوکسي متيل سلولز تاثير معني داري روي پارامترهاي فارينوگرافي و آناليز بافت خمير (کشش خمير) داشت (p<0.01). نتايج بهينه سازي آزمون نيز نشان داد که در فرمولاسيون آرد استفاده از 0.54 درصد پودر آب پنير، 0.5 درصد CMC، درصد جذب آب 53.12، زمان توسعه2.3 دقيقه، مقاومت فارينوگرافي2.73  دقيقه، درجه شل شدن خمير 183.82 فارينوگراف، عدد کيفي فارينوگرافي 25.69، سفتي 3.2 نيوتن بر ميلي متر، ماکزيمم مقاومت 0.022 نيوتن و کشش خمير 23.22 ميليمتر بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مشکانی، س.، و پورفلاح، ز.، و بهشتی، س.، و صباحی، س. (1394). بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 7(1 ), 55-63. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309466



Vancouver : کپی

مشکانی سیدمحمد، پورفلاح زهرا، بهشتی سیدحامدرضا، صباحی سحر. بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1394 [cited 2021December05];7(1 ):55-63. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309466



IEEE : کپی

مشکانی، س.، پورفلاح، ز.، بهشتی، س.، صباحی، س.، 1394. بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 7(1 ), pp.55-63. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=309466.



 

 
بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی