APA :
کپیصفائی، س.، و اعلمی، م.، و فاضلی، ف. (1393). تاثیر افزودن آرد جوانه گندم چربی گرفته بر ویژگی های کیفی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 6(2 ), 55-63. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308807
Vancouver :
کپی صفائی ساناز، اعلمی مهران، فاضلی فاطمه. تاثیر افزودن آرد جوانه گندم چربی گرفته بر ویژگی های کیفی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1393 [cited 2022May18];6(2 ):55-63. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308807
IEEE :
کپی صفائی، س.، اعلمی، م.، فاضلی، ف.، 1393. تاثیر افزودن آرد جوانه گندم چربی گرفته بر ویژگی های کیفی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 6(2 ), pp.55-63. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308807.