APA :
کپیاحمدزاده قویدل، ر.، و قیافه داوودی، م.، و کریمی، م.، و دهقان منشادی، م. (1393). تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 6(3 ), 59-65. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308793
Vancouver :
کپی احمدزاده قویدل ریحانه، قیافه داوودی مهدی، کریمی مهدی، دهقان منشادی مونا. تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1393 [cited 2022May25];6(3 ):59-65. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308793
IEEE :
کپی احمدزاده قویدل، ر.، قیافه داوودی، م.، کریمی، م.، دهقان منشادی، م.، 1393. تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 6(3 ), pp.59-65. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308793.