برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1396 , دوره  9 , شماره  1 ; از صفحه 51 تا صفحه 59 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير سطوح مختلف پکتين بر پروفايل بافت، رنگ و ارزيابي حسي مارمالاد پوست هندوانه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
 
چکیده: 

از محصولات فرعي فرآوري هندوانه، پوست هندوانه مي باشد که عمده ترين بخش محصولات فرعي هندوانه را تشکيل مي دهد. هدف از اين پژوهش، بررسي سطوح پکتين صفر تا 0.4 درصد بر بافت مارمالاد، شاخص هاي رنگ (b*، a*، L*) و خصوصيات حسي مارمالاد پوست هندوانه بوده است. نتايج آزمون بافت سنجي مارمالاد نشان داد با افزايش درصد پکتين، ميزان چسبندگي، پيوستگي، قابليت جويدن و خاصيت فنريت افزايش يافته است و سختي نمونه ها کاهش يافته است. اثر افزايش پکتين بر فاکتور L* معني دار است و با افزايش پکتين روشني رنگ محصول روند افزايشي داشته، اثر افزايش درصد پکتين بر فاکتور a* معني دار نشد و اثر افزايش درصد پکتين و بر فاکتور b* مارمالاد معني دار شد. که با افزايش ميزان درصد پکتين مقدار اين عامل افزايش يافت. در ارزيابي حسي مارمالاد پوست هندوانه پس از ارزيابي فاکتورهاي حسي، پذيرش کلي اين محصول در سطوح مختلف پکتين اختلاف معني داري را در سطح معني داري 0.05 نشان داد. نتايج ارزيابي داوران نشان داد که اکثر نمونه هاي مارمالاد از مقبوليت خوبي برخوردارند، و هيچ کدام از نمونه ها پايين تر از حد متوسط ارزيابي نشدند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

جنابی، م.، و الهامی راد، ا.، و استیری، س. (1396). بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 9(1), 51-59. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308450



Vancouver : کپی

جنابی محسن، الهامی راد امیرحسین، استیری سیدحسین. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1396 [cited 2021April21];9(1):51-59. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308450



IEEE : کپی

جنابی، م.، الهامی راد، ا.، استیری، س.، 1396. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 9(1), pp.51-59. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308450.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
بازدید یکساله 110 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی