APA :
کپیهمت زاده دستگردی، س.، و حجت الاسلامی، م.، و عیوض زاده، ا. (1396). تاثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 9(4), 89-99. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308414
Vancouver :
کپی همت زاده دستگردی سینوش، حجت الاسلامی محمد، عیوض زاده اورنگ. تاثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1396 [cited 2022May29];9(4):89-99. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308414
IEEE :
کپی همت زاده دستگردی، س.، حجت الاسلامی، م.، عیوض زاده، ا.، 1396. تاثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 9(4), pp.89-99. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308414.