برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1397 , دوره  10 , شماره  1 ; از صفحه 63 تا صفحه 74 .
 
عنوان مقاله: 

شبيه سازي عددي انتقال حرارت بسته هاي گندم جوانه زده با ابعاد استوانه اي در ماکروويو به روش المان محدود

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
در اين مطالعه گرمايش ماکروويو در اجسام جامد سه بعدي با هندسه استوانه اي به کمک روش عددي المان محدود توسط نرم افزار تجاري آباکوس تحليل شد. در ابتدا براي صحت سنجي حل عددي نتايج حاصل با ساير منابع مورد مقايسه قرار گرفت. نتايج حاصل از حل عددي از تطابق خوبي با نتايج ارائه شده در ديگر منابع برخوردار بود. در اين مطالعه بمنظور شناسايي بسته بندي مناسب جهت ارزيابي توزيع حرارت بطور يکنواخت در نمونه گندم جوانه زده با تحليل المان محدود در بسته بندي استوانه اي با ابعادهاي 16´32، 16´8، 8´4، 10´5، 4´2 سانتيمتري که به ترتيب (طول L ´ شعاع R)، مدل سازي گرديد. نتايج حاصل از مدل ها نشان داد استوانه با ابعاد 8´4 هندسه مناسب تري براي آنزيم بري در بين بسته ها دارد. مدت زمان لازم در اين ابعاد جهت رسيدن بيشترين حجم نمونه به دماي 80 درجه سانتيگراد که مناسب آنزيم بري است، 90 ثانيه تخمين زده شد. تاثير شرايط حرارت دهي پالسي و اثرات آن در بسته بندي نيز مورد ارزيابي قرار گرفت. در مقايسه بين شرايط حرارت دهي پيوسته و ناپيوسته، نتايج نشان داد هر کدام از اين دو حالت داراي مزاياي خاص خود است. در حرارت دهي پيوسته مرکز نمونه داراي دماي بيشتر و توزيع دما از يکنواختي کمتري برخوردار است. اين درحالي است که در حرارت دهي ناپيوسته دماي بيشينه مرکز نمونه کاهش يافته و يکنواختي بيشتري در توزيع دما مشاهده مي شود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسین زاده، م.، و الهامی راد، ا.، و کاظم زاده پارسی، م. (1397). شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 10(1), 63-74. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308374



Vancouver : کپی

حسین زاده محمدجواد، الهامی راد امیرحسین، کاظم زاده پارسی محمدجواد. شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1397 [cited 2021December06];10(1):63-74. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308374



IEEE : کپی

حسین زاده، م.، الهامی راد، ا.، کاظم زاده پارسی، م.، 1397. شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 10(1), pp.63-74. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=308374.



 

 
بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی