برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1395 , دوره  - , شماره  111 ; از صفحه 49 تا صفحه 54 .
 
عنوان مقاله: 

اثر نانوذرات نقره سنتزشده زيستي بر ويژگي هاي رشدي و محتواي فلاونوئيد گياه گندم (Triticum aestivum)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش زیست شناسی، دانشکده علوم، انجمن پژوهشگران جوان، دانشگاه شهید باهنر کرمان
 
چکیده: 

نانوذرات، اتم ها يا مولكول هايي با اندازه 1تا100نانومتر با قابليت تغيير شديد در خواص فيزيكي و شيميايي نسبت به مواد بزرگتر هستند. در اين مطالعه نانوذرات نقره بوسيله نيترات نقره (20ميلي مولار) و عصاره برگ آلوئه ورا سنتز شد و اثرنانوذرات نقره زيستي و نقره در غلظت هاي مختلف (0، 40، 80 پي پي ام) بر ويژگي هاي رشدي و محتواي فلاونوئيد برگ گياه گندم مطالعه شد. تشكيل نانوذرات نقره با استفاده از دستگاه اسپكتروفوتومتريUV-Visibleو پراشپودريپرتوايكس شناسايي شد. سنتز نانوذرات نقره با ماكزيمم طول جذب در 460 نانومتر تاييد شد. آناليز پراشپودريپرتوايكس نشان داد كه اندازه نانوذرات نقره 25 نانومتر بودند. نتايج تيمارهاي نانوذرات نقره زيستي و نقره در غلظت هاي مختلف بر گندم نشان داد كه نانوذرات نقره در غلظت 40 و 80 پي پي ام و نقره در 80 پي پي ام، وزن تر ساقه و ريشه را افزايش دادند. كاربرد نانوذرات نقره و نقره در غلظت 40 و 80 پي پي ام منجر به افزايش محتواي فلاونوئيد طول موج 300 و 330 نانومتر شد اما بر محتواي فلاونوئيد طول موج 270 نانومتر اثري نداشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 177
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی