نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  18 , شماره  3 ; از صفحه 657 تا صفحه 668 .
 
عنوان مقاله: 

برخي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي شيره، كنستانتره و قند مايع خرما در مقايسه با محلول هاي شكر

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرحناکی، ع.، و مردانی، م.، و مصباحی، غ.، و گل مکانی، م. (1395). برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیره, کنستانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 18(3), 657-668. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=305416



Vancouver : کپی

فرحناکی ع.، مردانی م.، مصباحی غ.، گل مکانی م.ت.. برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیره, کنستانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1395 [cited 2022May24];18(3):657-668. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=305416



IEEE : کپی

فرحناکی، ع.، مردانی، م.، مصباحی، غ.، گل مکانی، م.، 1395. برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیره, کنستانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 18(3), pp.657-668. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=305416.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 77 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی