4 SID.ir | پايش سينتيک خشک کردن لايه نازک ريواس طي فرايند آبگيري فراصوت اسمز
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

پايش سينتيک خشک کردن لايه نازک ريواس طي فرايند آبگيري فراصوت اسمز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
 
چکیده: 

در اين پژوهش تاثير پيش فرايند اسمزـ فراصوت در شرايط گوناگون روي پارامترهاي سينتيکي خشک کردن ريواس بررسي شد. قبل از فرايند خشک کردن، نمونه هاي ريواس در معرض پيش تيمار فراصوت-اسمز قرار گرفتند و سپس توسط آون جابه جايي هواي داغ مجهز به فن گردش هوا خشک شدند. نتايج نشان داد که به کارگيري روش پيش فرايند اسمز با محلول ساکارز 40درصد و زمان فراصوت 30 دقيقه توانست روند خشک کردن را به بيشينه مقدار خود برساند. پس از بهينه سازي و تعيين بهترين پيش تيمار، رفتار خشک کردن ريواس در شرايط بهينه توسط 10 مدل تجربي شامل سهمي وار، ميلي و کوکوک، سيلوا و الي، پلگ، و غيره برازش شد. نتايج مدل سازي نشان داد که مدل ميلي و کوکوک به دليل بالاترين R2 و کمترين ?2 و RMSE به عنوان بهترين مدل براي پيش بيني منحني خشک کردن ريواس انتخاب شدند. مقادير اين شاخص ها به ترتيب 0.9957، 0.0032، و 0.0256 تعيين شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 106
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی