APA :
کپیصباغی، ح.، و ضیایی فر، ا.، و صادقی ماهونک، ع.، و کاشانی نژاد، م.، و میرزایی، ح. (1394). ارزیابی مدل های ریاضی در بیان تاثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 46(2), 135-145. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301006
Vancouver :
کپی صباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، صادقی ماهونک علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، میرزایی حبیب اله. ارزیابی مدل های ریاضی در بیان تاثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1394 [cited 2022May28];46(2):135-145. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301006
IEEE :
کپی صباغی، ح.، ضیایی فر، ا.، صادقی ماهونک، ع.، کاشانی نژاد، م.، میرزایی، ح.، 1394. ارزیابی مدل های ریاضی در بیان تاثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 46(2), pp.135-145. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301006.