نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  46 , شماره  2 ; از صفحه 135 تا صفحه 145 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي مدل هاي رياضي در بيان تاثير دما بر جذب روغن طي فرايند سرخ کردن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 
جذب روغن طي فرايند سرخ کردن از مهمترين جنبه هاي کيفي محصول است. هدف اين پژوهش بررسي تاثير دما بر محتواي روغن محصول نهايي و استنباط آن توسط مدل هاي تجربي بود. بدين منظور خلال هاي سيب زميني در اندازه مشخص پس از آنزيم بري در سرخ کن مجهز به کنترل کننده دما در سه دماي 145، 160، و 175oC به مدت 60، 120، 180، و 240 ثانيه سرخ شدند. با ثبت تغييرات دماي سطحي و مرکزي طي فرايند با ترموکوپل و دستگاه ثبت داده، مراحل گوناگون آن از نظر زماني تفکيک شد. روغن نمونه ها نيز با روش سوکسله استخراج و تغييرات آن با مدل هاي سنتيکي (مدل 1 و مدل 2) در نرم افزار MATLAB برازش شد. مدل ها با دو شاخص R2 و RMSE و معادله آرنيوس با هم مقايسه شدند. نتايج نشان داد مقدار محتواي روغن تعادلي (Oeq) به دستامده از برازش مدل ها با دما رابطه معکوس دارد که تاييد کننده کاهش جذب روغن با افزايش دماي سرخ کردن بود. با آناليز آماري داده هاي تجربي، دماي بحراني براي کاهش جذب روغن نيز 160oC به دست آمد. محدوده زماني پيش از اتمام مرحله جوشش سطحي محصول، به منظور کمترين جذب روغن، حدود 180-160 ثانيه برآورد شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صباغی، ح.، و ضیایی فر، ا.، و صادقی ماهونک، ع.، و کاشانی نژاد، م.، و میرزایی، ح. (1394). ارزیابی مدل های ریاضی در بیان تاثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 46(2), 135-145. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301006



Vancouver : کپی

صباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، صادقی ماهونک علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، میرزایی حبیب اله. ارزیابی مدل های ریاضی در بیان تاثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1394 [cited 2022May28];46(2):135-145. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301006



IEEE : کپی

صباغی، ح.، ضیایی فر، ا.، صادقی ماهونک، ع.، کاشانی نژاد، م.، میرزایی، ح.، 1394. ارزیابی مدل های ریاضی در بیان تاثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 46(2), pp.135-145. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301006.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 140 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی