برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1396 , دوره  3 , شماره  1 ; از صفحه 42 تا صفحه 52 .
 
عنوان مقاله: 

اثر ضد تکثيري باکتري بومي پروبيوتيک کشته شده با حرارت در رده سلولي AGS

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، واحد پرند، دانشگاه آزاد اسلامی، پرند، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

رسولی، ا.، و تفویضی، ف.، و تاج آبادی ابراهیمی، م. (1396). اثر ضد تکثیری باکتری بومی پروبیوتیک کشته شده با حرارت در رده سلولی AGS. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 3(1), 42-52. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299511



Vancouver : کپی

رسولی الناز، تفویضی فرزانه، تاج آبادی ابراهیمی مریم. اثر ضد تکثیری باکتری بومی پروبیوتیک کشته شده با حرارت در رده سلولی AGS. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1396 [cited 2021April18];3(1):42-52. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299511



IEEE : کپی

رسولی، ا.، تفویضی، ف.، تاج آبادی ابراهیمی، م.، 1396. اثر ضد تکثیری باکتری بومی پروبیوتیک کشته شده با حرارت در رده سلولی AGS. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 3(1), pp.42-52. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299511>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 56 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی