برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي و مقايسه سوش هاي لاكتيكي جدا شده از فرآورده هاي بلني سنتي ايران (ريچال شيري) و ارمني بركنترل عوامل فساد مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* یاسوج، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دانشکده بهداشت، گروه تغذیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 73
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی