برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1394 , دوره  38 , شماره  4 ; از صفحه 13 تا صفحه 24 .
 
عنوان مقاله: 

اثر تاريخ کشت و غلظت محلول غذايي بر اجزاي عملکرد و برخي خصوصيات کيفي ميوه توت فرنگي (.Fragaria ananassa Duch)، رقم کامارزا در شرايط آب و هوايي اهواز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز
 
چکیده: 

اين آزمايش با هدف بررسي اثر تاريخ کاشت و غلظت محلول غذايي هوگلند بر عملکرد و کيفيت ميوه توت فرنگي رقم کاماروزا در دانشگاه شهيد چمران اهواز اجرا گرديد. آزمايش به صورت فاکتوريل بر پايه طرح بلوک هاي کامل تصادفي با دو فاکتور تاريخ کشت (در سه سطح، شامل 10 آذر، 30 آذر و 20 دي) و غلظت محلول غذايي هوگلند (در سه سطح، شامل قدرت کامل، دو-سوم قدرت و يک-سوم قدرت) و در سه تکرار طراحي گرديد. نتايج نشان داد بيشترين تعداد گل و گل آذين در تغذيه با محلول هوگلند کامل در اولين و دومين تاريخ کشت به دست آمدند (به ترتيب 26.33 و 5.33 عدد). بيشترين درصد تشکيل ميوه (74.86%) نيز در تغذيه با هوگلند کامل و در تاريخ کشت 30 آذر به دست آمد. بيشترين وزن ميوه (12 گرم)، تعداد ميوه (14.33) و عملکرد بوته (172.77 گرم) در تغذيه با محلول دو-سوم هوگلند و در تاريخ کشت 10 آذر به دست آمد. اگر چه تغذيه با محلول غذايي کامل هوگلند بيشترين افزايش صفات کيفي ميوه را داشت به گونه اي که سبب حداکثر ميزان ويتامين ث و سفتي بافت ميوه (در تاريخ کشت اول) و حداکثر مواد جامد محلول (در هر سه تاريخ کشت) گرديد ولي با نتايج به دست آمده براي محلول غذايي دو-سوم هوگلند در بيشتر صفات اختلاف معني دار آماري ثبت نگرديد. بر اين اساس و با توجه به هزينه بالاي تهيه محلول هاي غذايي کشت هيدروپونيک و کوتاه بودن فصل رشد گياه توت فرنگي در شرايط آب و هوايي اهواز، براي توليد توت فرنگي با عملکرد و کيفيت مناسب، تاريخ کشت 10 آذر و تغذيه با محلول دو-سوم قدرت هوگلند توصيه مي گردد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

پورممبینی، ص.، و مرتضوی، س.، و معلمی، ن.، و مظفری، ع.، و معزی، ع. (1394). اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch), رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی), 38(4), 13-24. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=295561



Vancouver : کپی

پورممبینی صفدر، مرتضوی سیدمحمدحسن، معلمی نوراله، مظفری علی اکبر، معزی عبدالامیر. اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch), رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی). 1394 [cited 2021November30];38(4):13-24. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=295561



IEEE : کپی

پورممبینی، ص.، مرتضوی، س.، معلمی، ن.، مظفری، ع.، معزی، ع.، 1394. اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch), رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی), [online] 38(4), pp.13-24. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=295561.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 227 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی