برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  3 , شماره  4 ; از صفحه 31 تا صفحه 42 .
 
عنوان مقاله: 

اثر بسته بندي بر برخي ويژگي هاي ميكروبي، شيميايي و فيزيكي ماهي قزل آلاي رنگين كمان پرورشي (Oncorhynchus mykiss) نگهداري شده در يخچال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت موادغذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز، شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شکرفروش، س.، و عزیزی شیرازی، ع.، و عباس والی، م. (1393). اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات, 3(4), 31-42. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=295203



Vancouver : کپی

شکرفروش سیدشهرام، عزیزی شیرازی علی، عباس والی مریم. اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات. 1393 [cited 2021June21];3(4):31-42. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=295203



IEEE : کپی

شکرفروش، س.، عزیزی شیرازی، ع.، عباس والی، م.، 1393. اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات, [online] 3(4), pp.31-42. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=295203.



 

 
بازدید یکساله 88 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی