نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  18 , شماره  6 ; از صفحه 1531 تا صفحه 1542 .
 
عنوان مقاله: 

اثر روغن كنجد برشته شده بر خواص كيفي روغن سرخ كردني در طي سرخ كردن عميق

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

برجیان بروجنی، م.، و گلی، س.، و قراچورلو، م. (1395). اثر روغن کنجد برشته شده بر خواص کیفی روغن سرخ کردنی در طی سرخ کردن عمیق. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 18(6), 1531-1542. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=293645



Vancouver : کپی

برجیان بروجنی م.، گلی س.ا.ح.، قراچورلو م.. اثر روغن کنجد برشته شده بر خواص کیفی روغن سرخ کردنی در طی سرخ کردن عمیق. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1395 [cited 2022May21];18(6):1531-1542. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=293645



IEEE : کپی

برجیان بروجنی، م.، گلی، س.، قراچورلو، م.، 1395. اثر روغن کنجد برشته شده بر خواص کیفی روغن سرخ کردنی در طی سرخ کردن عمیق. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 18(6), pp.1531-1542. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=293645.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 118 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی