برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1396 , دوره  19 , شماره  3 ; از صفحه 501 تا صفحه 510 .
 
عنوان مقاله: 

عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلي و وارداتي در مصرف کنندگان ترکيه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عظمای، ا.، و سینار، گ. (1396). عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 19(3), 501-510. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=292882



Vancouver : کپی

عظمای ا.، سینار گ.. عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1396 [cited 2021October25];19(3):501-510. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=292882



IEEE : کپی

عظمای، ا.، سینار، گ.، 1396. عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 19(3), pp.501-510. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=292882.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 53 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی