برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1396 , دوره  14 , شماره  65 ; از صفحه 199 تا صفحه 207 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي عوامل موثر در فعاليت آنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شده ي سويا به روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 
<P style="TEXT-ALIGN: right; LINE-HEIGHT: normal; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl; MARGIN-BOTTOM: 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" lang=AR-SA>هدف از انجام اين پژوهش توليد پروتئين هيدروليز شده ي سويا با بيشترين فعاليت آنتي اکسيداني از طريق هيدروليز آنزيمي ايزوله پروتئين سويا بود. پروتئين هيدروليز شده ي سويا از طريق هيدروليز آنزيمي، توسط آنزيم آلکالاز</SPAN><SPAN dir=ltr></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" dir=ltr lang=AR-SA><SPAN dir=ltr></SPAN> </SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" dir=ltr>2,4 L </SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" lang=AR-SA>تهيه گرديد و عوامل موثر در هيدروليز، جهت دست يابي به بالاترين فعاليت آنتي اکسيداني پپتيدها توسط روش سطح پاسخ</SPAN><SPAN dir=ltr></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" dir=ltr><SPAN dir=ltr></SPAN> (RSM) </SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" lang=AR-SA>با طرح مرکب مرکزي</SPAN><SPAN dir=ltr></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" dir=ltr><SPAN dir=ltr></SPAN> (CCD) </SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" lang=AR-SA>با استفاده از نرم افزار </SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" dir=ltr>Design Expert</SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" lang=AR-SA> بهينه سازي شدند. اثرات ترکيبي دما، زمان و فعاليت آنزيم به عنوان سه متغير مستقل در هيدروليز، بر قابليت مهار راديکال آزاد سوپراکسيد توسط معادله درجه دوم برازش گرديدند. مدل رگرسيوني مشخص کننده ي ناحيه اي با بيشترين فعاليت آنتي اکسيداني (بيش از 62.8 درصد) در شرايط بحراني منطبق با دماي 49.71 درجه سانتي گراد، زمان 117.45 دقيقه و فعاليت آنزيمي 66.27 واحد آنسون بر کيلوگرم بود. نتايج نشان داد که پروتئين هيدروليز شده ي سويا مي تواند قابليت کاربرد در فرمولاسيون مواد غذايي به عنوان آنتي اکسيدان طبيعي و نيز استفاده هاي دارويي داشته باشد</SPAN><SPAN dir=ltr></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt" dir=ltr><SPAN dir=ltr></SPAN>.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P>
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اعتمادی، م.، و صادقی ماهونک، ع.، و قربانی، م.، و مقصودلو، ی. (1396). بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, 14(65), 199-207. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=292176



Vancouver : کپی

اعتمادی مائده، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، مقصودلو یحیی. بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2021December01];14(65):199-207. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=292176



IEEE : کپی

اعتمادی، م.، صادقی ماهونک، ع.، قربانی، م.، مقصودلو، ی.، 1396. بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 14(65), pp.199-207. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=292176.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 183 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی