APA :
کپیرفتنی امیری، ز.، و اثنی عشری، م.، و فرهمندفر، ر. (1396). اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج, شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران, 14(66), 291-302. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291825
Vancouver :
کپی رفتنی امیری زینب، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا. اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج, شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2022May17];14(66):291-302. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291825
IEEE :
کپی رفتنی امیری، ز.، اثنی عشری، م.، فرهمندفر، ر.، 1396. اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج, شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 14(66), pp.291-302. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291825.