برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1395 , دوره  3 , شماره  1 ; از صفحه 1 تا صفحه 10 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات ضد ميکروبي اسانس گياهان نعناع فلفلي، پونه کوهي و زيره سياه بر برخي باکتري هاي جدا شده از مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه گیاهان دارویی، دانشکده غذا و دارو، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عطایی کچویی، م. (1395). بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی, پونه کوهی و زیره سیاه بر برخی باکتری های جدا شده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی, 3(1), 1-10. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291493



Vancouver : کپی

عطایی کچویی مهرداد. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی, پونه کوهی و زیره سیاه بر برخی باکتری های جدا شده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی. 1395 [cited 2021October19];3(1):1-10. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291493



IEEE : کپی

عطایی کچویی، م.، 1395. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی, پونه کوهی و زیره سیاه بر برخی باکتری های جدا شده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی, [online] 3(1), pp.1-10. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291493.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 131 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی