نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1395 , دوره  3 , شماره  3 ; از صفحه 45 تا صفحه 56 .
 
عنوان مقاله: 

خصوصيات ضد باکتريايي نانوامولسيون اسانس آويشن شيرازي تهيه شده به روش برگشت فاز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شهابی، ن.، و تاجیک، ح.، و مرادی، م.، و فروغ، م. (1395). خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز. میکروب شناسی مواد غذایی, 3(3), 45-56. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291421



Vancouver : کپی

شهابی نسیم، تاجیک حسین، مرادی مهران، فروغ مهرداد. خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز. میکروب شناسی مواد غذایی. 1395 [cited 2022May19];3(3):45-56. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291421



IEEE : کپی

شهابی، ن.، تاجیک، ح.، مرادی، م.، فروغ، م.، 1395. خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز. میکروب شناسی مواد غذایی, [online] 3(3), pp.45-56. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291421.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 112 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی