برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1396 , دوره  4 , شماره  1 ; از صفحه 41 تا صفحه 51 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر اسيد لاکتيک بر شاخص هاي ميکروبي و شيميايي فيله ي ماهي کپور (Cyprinus carpio) معمولي نگهداري شده در دماي 4 درجه سانتيگراد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نوری، س.، و خانزادی، س.، و فضل آرا، ع.، و نجف زاده ورزی، ح.، و عزیززاده، م. (1396). بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی, 4(1), 41-51. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291303



Vancouver : کپی

نوری سیدمحمدعلی، خانزادی سعید، فضل آرا علی، نجف زاده ورزی حسین، عزیززاده محمد. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی. 1396 [cited 2021August04];4(1):41-51. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291303



IEEE : کپی

نوری، س.، خانزادی، س.، فضل آرا، ع.، نجف زاده ورزی، ح.، عزیززاده، م.، 1396. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی, [online] 4(1), pp.41-51. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=291303.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 88 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی