5 SID.ir | بررسي اثر اسيد لاکتيک بر شاخص هاي ميکروبي و شيميايي فيله ي ماهي کپور (Cyprinus carpio) معمولي نگهداري شده در دماي 4 درجه سانتيگراد
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر اسيد لاکتيک بر شاخص هاي ميکروبي و شيميايي فيله ي ماهي کپور (Cyprinus carpio) معمولي نگهداري شده در دماي 4 درجه سانتيگراد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 93
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی