4 SID.ir | بررسي تاثير دما و نانوسيليکا بر رفتار پخت و مدل سازي سينتيک پخت سامانه رزين اپوکسي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير دما و نانوسيليکا بر رفتار پخت و مدل سازي سينتيک پخت سامانه رزين اپوکسي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
 
چکیده: 

در مقايسه با گرمانرم ها، فرآيندهاي گرماسخت ها و کامپوزيت هاي ماتريس گرماسخت به خاطر واکنش پذيري آن ها پيچيده تر بوده و کنترل پذيري کمتري دارند. مکانيزم و سينتيک پخت، مورفولوژي شبکه را تعيين مي کند که در آن خواص مکانيکي و فيزيکي محصول پخت شده قابل ارزيابي است. بنابراين، فهم سينتيک پخت گرماسخت ها براي توسعه فرآيند، کنترل کيفيت و کسب محصولات با خواص فيزيکي و مکانيکي مطلوب ضروري مي باشد. از اين رو، در اين پژوهش، به بررسي سينتيک پخت سامانه رزين اپوکسي  EPON/828عامل پخت دي سيان دي آميد/ شتاب دهنده ديوران براي توليد پيش آغشته اپوکسي/ الياف شيشه مورد استفاده در پره توربين بادي پرداخته شده است. براي اين منظور، پخت سامانه اپوکسي با آزمون گرماسنج روبشي تفاضلي (DSC) هم دما انجام و تاثير افزايش دما و درصد وزني نانوذرات سيليکا بررسي شده است. براي بررسي اثر دما، آزمون DSC هم دما در پنج دماي مختلف بدون حضور نانوذره انجام شده و براي بررسي تاثير نانوذره اين آزمون در حضور مقادير 0، 4 و 6 درصد وزني نانوسيليکا انجام شده است. نمودارهاي به دست آمده توسط برازش منحني نرم افزار متلب به خوبي با مدل خودکاتاليزوري کمال برازش شده و پارامترهاي مدل براي هر نمونه مورد آزمون به دست آمده است. نتايج نشان داد افزايش دماي آزمون هم دما، موجب افزايش نرخ واکنش و نيز کامل تر شدن فرآيند پخت مي شود. افزودن نانوسيليکا نيز منجر به افزايش سرعت پخت در a پايين شده اما تاخير در لحظه شروع واکنش داشته و گرماي کل واکنش را به طور قابل توجهي کاهش داده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 97
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی