برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  11 , شماره  1 ; از صفحه 31 تا صفحه 40 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير امواج فراصوت و امولسيفاير مونو دي گليسريد بر کيفيت کيک فنجاني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

پاک باطن، س.، و کریمی، م.، و الهامی راد، ا.، و شیخ الاسلامی، ز. (1394). تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 11(1), 31-40. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=290586



Vancouver : کپی

پاک باطن سحر، کریمی مهدی، الهامی راد امیرحسین، شیخ الاسلامی زهرا. تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021April13];11(1):31-40. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=290586



IEEE : کپی

پاک باطن، س.، کریمی، م.، الهامی راد، ا.، شیخ الاسلامی، ز.، 1394. تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(1), pp.31-40. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=290586>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 46 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی