برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  11 , شماره  1 ; از صفحه 22 تا صفحه 30 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي روش هاي مختلف نگهداري و بسته بندي قارچ دکمه اي سفيد براي افزايش دوره ماندگاري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صداقت، ن.، و واحدی، ن. (1394). بررسی روش های مختلف نگهداری و بسته بندی قارچ دکمه ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 11(1), 22-30. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=290585



Vancouver : کپی

صداقت ناصر، واحدی نفیسه. بررسی روش های مختلف نگهداری و بسته بندی قارچ دکمه ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021October28];11(1):22-30. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=290585



IEEE : کپی

صداقت، ن.، واحدی، ن.، 1394. بررسی روش های مختلف نگهداری و بسته بندی قارچ دکمه ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(1), pp.22-30. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=290585.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 238 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی