APA :
کپیتقوی، ع.، و انتظاری، م. (1396). بیوسنتز و بررسی تولید نانو ذرات نقره به وسیله عصاره آبی پیاز گیاه زعفران و بررسی اثر ضد باکتریایی و پتانسیل جهش زایی نانو ذرات تولید شده. طب انتظامی, 6(1), 57-66. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=289185
Vancouver :
کپی تقوی عارفه، انتظاری ملیحه. بیوسنتز و بررسی تولید نانو ذرات نقره به وسیله عصاره آبی پیاز گیاه زعفران و بررسی اثر ضد باکتریایی و پتانسیل جهش زایی نانو ذرات تولید شده. طب انتظامی. 1396 [cited 2021April10];6(1):57-66. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=289185
IEEE :
کپی تقوی، ع.، انتظاری، م.، 1396. بیوسنتز و بررسی تولید نانو ذرات نقره به وسیله عصاره آبی پیاز گیاه زعفران و بررسی اثر ضد باکتریایی و پتانسیل جهش زایی نانو ذرات تولید شده. طب انتظامی, [online] 6(1), pp.57-66. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=289185>.