برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  70 , شماره  1 ; از صفحه 39 تا صفحه 46 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير تغذيه با آرد باقلا (Vicia faba)‌ بر سطح سرمي ليپيدها و عملکرد کبد در فيل ماهي پرورشي (Huso huso)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

سلطان زاده، س.، و اورجی، ح.، و اسماعیلی فریدونی، ا.، و جانی خلیلی، خ. (1394). تاثیر تغذیه با آرد باقلا (Vicia faba)‌ بر سطح سرمی لیپیدها و عملکرد کبد در فیل ماهی پرورشی (Huso huso). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران), 70(1), 39-46. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=287245



Vancouver : کپی

سلطان زاده سمیه، اورجی حسین، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، جانی خلیلی خسرو. تاثیر تغذیه با آرد باقلا (Vicia faba)‌ بر سطح سرمی لیپیدها و عملکرد کبد در فیل ماهی پرورشی (Huso huso). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران). 1394 [cited 2021April20];70(1):39-46. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=287245



IEEE : کپی

سلطان زاده، س.، اورجی، ح.، اسماعیلی فریدونی، ا.، جانی خلیلی، خ.، 1394. تاثیر تغذیه با آرد باقلا (Vicia faba)‌ بر سطح سرمی لیپیدها و عملکرد کبد در فیل ماهی پرورشی (Huso huso). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران), [online] 70(1), pp.39-46. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=287245.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 21 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی