4 SID.ir | خواص حرارتي و رنگ سنجي چندسازه کاه گندم رنگبري شده/ پلي اتيلن سبک
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

خواص حرارتي و رنگ سنجي چندسازه کاه گندم رنگبري شده/ پلي اتيلن سبک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج
 
چکیده: 

اين پژوهش، با هدف تعيين خواص حرارتي و رنگ سنجي چندسازه کاه گندم رنگبري شده/ پلي اتيلن انجام شد. براي اين منظور، ابتدا کاه گندم با استفاده از روش هاي مختلف رنگبري طبيعي و شيميايي رنگبري شد. سپس، کاه گندم رنگبري شده و پلي اتيلن با نسبت وزني 40 به 60 با يکديگر در يک اکسترودر دو مارپيچه ناهمسوگرد در دماي 145 درجه سانتي گراد مخلوط شدند. سازگارکننده مالئيک دار نيز به ميزان 10% (وزني از پلي اتيلن) در تهيه چندسازه به کار گرفته شد. آزمون هاي رنگ سنجي و گرمايي روي نمونه هاي ساخته شده انجام و نتايج آن با نمونه تهيه شده از پليمر خالص مقايسه شد. نتايج نشان داد که کمترين ميزان روشنايي در نمونه هايي مشاهده شد که فرايند رنگبري بر کاه گندم آنها انجام نشده است. چندسازه حاصل از خمير رنگبري شده با آنزيم زايلاناز و پراکسيدهيدروژن 1%، بيشترين مقدار روشنايي بعد از پلي اتيلن خالص دارد. خواص گرمايي نمونه ها با استفاده از آزمون گرماسنجي روبشي تفاضلي نشان داد که چندسازه رنگبري شده با آنزيم و پراکسيدهيدروژن 1%، در مقايسه با ساير تيمارها از دماي ذوب بالاتري برخوردار است. بالاترين دماي تجزيه در چندسازه بدون رنگبري برابر 424.76 درجه سانتي گراد و کمترين آن مربوط به چندسازه رنگبري شده برابر 354.23 درجه سانتي گراد مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 81
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی