برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1395 , دوره  3 , شماره  12 ; از صفحه 89 تا صفحه 96 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير پوشش خوراکي موسيلاژ دانه شاهي بر ماندگاري قارچ دکمه اي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده صنایع غذایى، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعى گرگان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قربانی، آ.، و مقصودلو، ی.، و اعلمی، م.، و قربانی، م.، و صادقی، ع. (1395). بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی), 3(12), 89-96. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=286213



Vancouver : کپی

قربانی آزاده، مقصودلو یحیی، اعلمی مهران، قربانی محمد، صادقی علیرضا. بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی). 1395 [cited 2021October27];3(12):89-96. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=286213



IEEE : کپی

قربانی، آ.، مقصودلو، ی.، اعلمی، م.، قربانی، م.، صادقی، ع.، 1395. بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی), [online] 3(12), pp.89-96. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=286213.



 

 
بازدید یکساله 113 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی