برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1395 , دوره  3 , شماره  12 ; از صفحه 77 تا صفحه 88 .
 
عنوان مقاله: 

مقايسه پارامترهاي خشك شدن و خصوصيات كيفي شلتوك طارم هاشمي با استفاده از مايكروويو جريان مداوم و مايكروويو خانگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسى بیوسیستم، دانشکده مهندسى زراعى، دانشگاه علوم کشاورزى و منابع طبیعى سارى
 
چکیده: 

خشك كردن شلتوك يكي از مهمترين و حساس ترين مراحل پس از برداشت برنج براي ممانعت از رشد ميكربي و قارچ ها است كه باعث افزايش انبارماني محصول مي شود. در اين تحقيق فرآيند خشك كردن شلتوك طارم هاشمي در يك خشك كن مايكروويو جريان مداوم و يك خشك كن مايكروويو خانگي مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت. نتايج بدست آمده نشان داد كه با افزايش ضخامت لايه از 6 تا 18 ميلي متر و افزايش سطح توان از 10 تا 30 درصد، به طور متوسط كسر رطوبتي كاهش و درصد شكستگي دانه ها افزايش پيدا مي كند. همچنين كسر رطوبتي در خشك كن مايكروويو خانگي نسبت به خشك كن مايكروويو جريان مداوم بجز در سطح توان 10 درصد در بقيه توان ها كمتر مي باشد، درحالي كه درصد دانه هاي شكسته شده در كليه سطوح توان و لايه هاي خشك كردن در مايكروويو خانگي نسبت به مايكروويو جريان مداوم بيشتر بود. نتايج بدست آمده نشان داد كه ضريب پخش رطوبتي در سطح توان 10 درصد در مايكروويو جريان مداوم نسبت به مايكروويو خانگي بيشتر و در سطح توان 30 درصد كمتر مي باشد. در نهايت استفاده از خشك كن مايكروويو خانگي براي خشك كردن شلتوك بدليل درصد زياد شكستگي دانه ها توصيه نمي شود. اما استفاده از خشك كن جريان مداوم با سطح توان پايين (10 درصد) و در مقياس بزرگ با توجه به كاهش سريع رطوبت و پايين بودن درصد شكست توجيه پذير است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کلانتری، د.، و جعفری، ح. (1395). مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی. فناوری های نوین غذایی, 3(12), 77-88. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=286212



Vancouver : کپی

کلانتری داوود، جعفری حسن. مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی. فناوری های نوین غذایی. 1395 [cited 2021August01];3(12):77-88. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=286212



IEEE : کپی

کلانتری، د.، جعفری، ح.، 1395. مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی. فناوری های نوین غذایی, [online] 3(12), pp.77-88. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=286212.



 

 
بازدید یکساله 84 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی